Hemma!

I går på natten kom jag hem från Oslo. Nu sitter jag och myser i min one piece dress,och ska snart packa upp väskan. Tänkte bara säga att jag inte kommer ha så mycket tid att blogga nu eftersom jag måste ta igen med skolarbete osv. Därför kommer bloggen vara ganska tom!


I LOVE OSLO

Hær i Oslo ær det toppen! I går,och i dag så har vi varit på shopping och jag har hittat jætte mycket :) ...t.ex. en one piece jump in drækt, fast jag køpte den från Cubus (endast 299 :- ) Nær jag kommer tillbaka hem till Finland så ska jag visa upp allt jag køpt. I kvæll ska vi gå och æta på thai resaurang! Mums mums.



Min dress ær turkos och vit randig!!



Full fart framåt!

Godmorgon!

Nu antar jag att de mesta av mina läsare är i jobbet eller i skolan! Snart ska vi åka i väg till Helsingfors där flyget går. Bil färden tar ca. 4 timmar (+ att vi stannar på något ställe).. I fall det finns dator på flygplatsen så ska jag försöka smälla in ett blogg inlägg men annars hör jag av mig i Oslo :)

Som tur är så har jag en bärbar DVD spelare så i bilen kommer jag inte få tråkigt,hihi! Tog med 4 filmer,en tidning och lite mat så jag har en egen "hemma bio" i baksätet.

I fall någon undrar,så åker vi med flygbolaget norweigan! Absolut enklast och billigast då man ska åka till Norge.




Kul med besök!



Kul med att min blogg börjar bli lite mer "pop" nu :) I går hade jag 41 besök och det var andra dagen jag bloggade! I dag har jag hittils haft något på 20 besök.. Men kul att det går uppåt iaf. Har några egna "blogg mål". Förren nästa år ska jag ha haft 100 unika. Tror ni jag kan nå det?

Förresten så ska jag sälja jultidningar i år,men väljer bara att sälja från Fem förlag eftersom de hade bättre premier. Helst av allt vill jag ha en Nintendo DS + spelet Nintendogs ♥ Man får ju hoppas att det går bra med säljandet så kanske jag har turen att få det jag vill ha?!

Snart börjar Idol,men förren jag stänger datan så ska jag svara på blogg kommentarer,läsa några bloggar osv.


Regn

I dag hade vi en "idrottsdag" i skolan. Jag deltog i 60 m. men fick tyvärr ingen medalj! Är inte för den delen en sport människa heller så gjorde inte så mycket för mig. I slutet av tävlingen så började det regna förfärligt. Som tur var fick jag låna Olivias regnrock :) ♥ Nu regnar det ännu för fullt och man ser verkligen att det är höst.



Kollade just på vädret i Oslo (de dagar som är i en röd ruta är de dagar då vi är där)! Verkar som att det blir regnigt där med? Men det gör inget,håls nog ändå ofta inne.



Oslo

På torsdag åker jag ner till Oslo med pappa och min storebror! Vi ska träffa min faster som bor där. I dag har jag mycket att stå i eftersom jag måste plugga läxor och packa väskan. Flyget går på torsdag kväll och eftersom det är en 4 timmars bil resa till flygfältet så blir det nog ingen update på hel dan (undantag -på morgonen)! Jag beräknar att vi är i Oslo klockan ca.22/23.00 på kvällen,så om jag har tid så bloggar jag då :)


Om du åker till Oslo så får du inte missa dess stora opera hus! Det är härligt att man kan vandra på taket,och se alla de fina vyerna. Dit måste jag verkligen ha med kameran.


Design,på kommande

Just nu håller jag på med en ny design som säkert dyker upp i kväll! Temat är ännu hemligt,men jag kan i alla fall säga en liten ledtråd. SVART VITT. Nu är det väll spännande? Hihi c: Har tagit massor av nya bilder och har flera planer på hur headern kan se ut,men tror nog att jag har en bra plan framför mig :)

Dessutom så ska jag & mamma gå till sko butiken i dag för att köpa nya gympaskor åt mig! Hittills har jag levt med mina tygskor i flera månader men nu när det börjar bli blött ute så blir dom dyr våta på bara några minuter! Inte kul..

För er som undrar i vilka program jag fixar mina designer så kan jag säga att jag gör dem i GIMP,och Photo Scape. Gimp är exakt som photoshop,bara att det är helt gratis :) Du kan ladda ner det helt virus fritt härifrån.




Welcome to my new blog..

Tja,tja & välkommen till min nya blogg. Förrut bloggade jag under namnet "Citreuc" men ni vet väll att man lätt tröttnar på gamla namn? Nu bestämde jag mig för en ny blogg som ska vara lite mer seriös.

Min blogg handlar mest om min vardag,mode & foto! Allt i ett,helt enkelt. Uppdaterar oftast minst 2 inlägg per dag,beror på hur mycket tid jag har...



RSS 2.0